De items die wij vanaf 0 tm 1 jaar gebruikt hebben 

Vaak zie in verschillende blogs items voorbij komen die wel op de lijst staan maar niet zijn gebruikt en je dus niet hoeft te kopen. Ik gooi het in deze blog over een andere boeg , want deze items ( naast de ‘standaard’ items )  moet je echt hebben ! De items die wij vanaf 0 jaar Tm nu gebruikt hebben en gebruiken. Echte musthaves dus ! 

Bouncer stokke

Wat een toppertje ! Jayden wilde er als pasgeborene al heel graag bij zijn en zitten. Dat kon met deze kinderstoel en bouncer van Stokke. De bouncer kun je namelijk bovenop de kinderstoel klikken zodat jouw kindje vanaf de geboorte erbij kan komen zitten aan tafel. Maar de bouncer is ook los te gebruiken als wippertje. Voor op de kinderstoel hebben we inmiddels wel een stoeltje gekocht. Ja klopt je kunt hier later een ander stoeltje in zetten en weer later is de stoel ook als gewone stoel te gebruiken. Super handig en vele jaren te gebruiken ! En met het wipstoeltje krijg ik Jayden nog vaak in slaap !


Aah wat was ie hier nog klein he ! 

Voedingskussen

Nee ik heb nooit borstvoeding gegeven , maar toch hebben we een Voedingskussen gekocht. Eerst toen Jayden klein was gebruikten we deze ter ondersteuning, je arm gaat zo’n pijn doen tijdens het voeden ! En nu gebruiken we hem nog steeds tijdens zijn laatste fles, ik leg hem erin zodat hij lekker kan drinken. Zijn hoofdje ligt dan net iets hoger waardoor hij liggend kan drinken en vaak in slaap valt. Handige tip ; met een hoeslaken of kussensloop erover maak je makkelijk een ‘nestje’ voor je kindje. Toen Jayden klein was deden we dit ook vaak zodat hij overal lekker kon liggen en slapen.

Joolz Kinderwagen

Wauw, i ❤️ deze kinderwagen. Natuurlijk zijn we begonnen met de ‘bak’ bovenop en later toen Jayden groter werd zijn we overgestapt op het stoeltje. Het stoeltje gebruiken we nog steeds en kunnen we naar verwachting nog zeker een jaar gebruiken. Deze kinderwagen is handig, snel in te klappen en blijft zo mooi ! Na een jaar veel gebruik is er nog niets aan te zien !

Maxi cosi + base

De maxi cosi is vrij vanzelfsprekend , bijna iedereen heeft er wel een. Maar de base , zeker niet goedkoop, raad ik iedereen aan. Zo handig ! Oké eerlijk ik had echt geen zin in elke dag dat gekloot met die gorden om de maxi cosi heen. En dat ook met de kans dat ie niet goed vast zit. Vandaar dat de base een perfecte uitkomst was voor ons. Deze zit namelijk standaard in de auto en hier klik je de maxi cosi gewoon op en hij zit 100% goed vast. Dit voorkomt veel ergernis en ochtenden met je rug in de regen staan terwijl je met de gordel stoeit !


Hier kwamen we net thuis uit het ziekenhuis, het was dus Jaydens eerste reisje in de maxi cosi ! 


Klik en weg, tijdens het boodschappen doen heeft Jayden een stukje brood gekregen bij de bakker. 

Puckababy slaapzak

Oké die gebruik ik nog niet het hele jaar , maar dit is wel echt een aanrader. Deze Puckababy slaapzak is namelijk geschikt voor alle 4 de seizoenen. Met het dikke vachtje aan de binnenkant zeer geschikt voor de koude winters en in de zomer kunnen zelfs de mouwtjes eraf ! Handig zijn ook de knopjes aan de onderkant waarmee je de slaapzak korter kan maken. Wanneer je kindje nog kleiner is kun je deze vastklikken en daarna kan de slaapzak gewoon meegroeien. En hij is heel makkelijk te wassen , ook wel heel belangrijk natuurlijk 😉

490839_pb_01

 

 

 

 

Puckababy 4 seizoenen slaapzak  Via Wehkamp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s