De 5 leukste cursussen tijdens je zwangerschap 

Tijdens je zwangerschap wil je natuurlijk al zoveel mogelijk leren en weten voor het moment dat je baby geboren word, of je wil in vorm blijven of lekker ontspannen. Ik zette de 5 leukste cursussen voor tijdens je zwangerschap op een rij !  Welke cursus spreekt jou het meeste aan ?

De 5 leukste cursussen tijdens je zwangerschap

1. Cursus prachtig bevallen bij prachtig bevallen

Speciaal voor aankomende ouders die al een of meerdere kindjes hebben. Als ouders zijn jullie al ervaringsdeskundige vanwege de eerdere bevallingen. Tijdens deze cursus wordt hier veel aandacht aan besteed en gekeken hoe jullie deze ervaring kunnen gebruiken tijdens de volgende bevalling.


2. Zwangerschapsyoga bij studio vandaan 

Zwangerschapsyoga is geschikt voor elke aanstaande mama, ervaring of geen ervaring. Een goede conditie van lichaam en geest is een van de beste voorbereidingen voor de bevalling en de tijd erna. Houd je lichaam soepel en strak , voorkom klachten zoals bekkenklachten en ontspan !  Kijk snel op de site voor meerdere soorten Yoga, ook voor na de zwangerschap.

167-carlaverwerfotografie1%20klein

3. Dancing for birth

Dansen met die dikke buik ! Een super leuke manier om tijdens je zwangerschap fit en in shape te blijven ! Bij de cursus zwangerschapsdans dans je samen met andere mama’s to be, en op deze manier leg je ook nog leuke contacten. Ook na de bevalling kun je nog deelnemen aan deze cursus, dans met je kindje in je armen of tegen je aan in een draagzak.

dfb-nl-collage-cover

4. Zwangerschaps fitness

Vanaf de 5e zwangerschapsmaand kun je deelnemen aan deze training. Sporten tijdens je zwangerschap is helpt je niet alleen in shape te blijven tijdens je zwangerschap, maar ook met sneller herstellen na de bevalling. In deze cursus komen o.a. beweging, houding en ademhalingstechnieken aan bod.

pregnancy-exercise-000052179988_large

5. Borstvoedingscursus
Ben je een aanstaande mama en weet je al zeker dat je borstvoeding wil geven of wil je meer info ? Dan is deze cursus echt iets voor jou ! Je krijgt er alle informatie die je wil hebben, hebt de kans om je vragen te stellen en je kunt jou ervaring delen met andere mama’s.

baby-21167_960_720

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s