Mijn 5 beste budgettips met een baby 

Alle mama’s kunnen het beamen , het krijgen en hebben van een baby is gewoon duur ! Maar op sommige vlakken kan er best wat bespaard worden , daarom deel ik vandaag mijn 5 beste budgettips met jullie. 


Uitzetlijst

Er zijn verschillende soorten en maten uitzetlijsten , sommige van wel 2 pagina’s lang ! Maar geloof me , je hebt lang niet alles nodig. Zo hebben wij ons babybadje en onze flesverwarmer beide wel 2 keer gebruikt. Dit waren bij ons dus eigenlijk aankopen die we niet hadden hoeven doen , omdat we ze gewoonweg niet nodig hadden. We hebben namelijk zelf een heerlijk groot bad waar we met de kleine in gingen vanaf het begin. En het water voor de melk warmde we op in de magnetron, dat ging nog veel sneller dan in de flesverwarmer ook !

Kraamcadeau’s

Wanneer je baby geboren is zal je waarschijnlijk veel cadeaus krijgen , en misschien wel veel waar je niet zo veel aan hebt of iets wat je al hebt. Daarom is het handig om gericht naar bepaalde dingen te vragen , of ergens een lijst open te zetten met cadeaus die jullie graag willen hebben. Wat wij zelf gedaan hebben is geld gevraagd , we hadden zelf al zoveel spullen gekocht en wat dingen gekregen dat we eigenlijk compleet waren. Op de uitnodiging voor het kraamfeest hebben wij gezet ; mijn kamertje staat al vol met spullen , dus wilt u liever mijn spaarpotje vullen. Dit geld wat we toen gekregen hebben dat hebben we later weer bij elkaar gelegd voor een mooie grotere cadeaus die we echt nodig hadden. Namelijk oa een kinderstoel !

img_8522

 

 

Tip ; Bij babypark lopen verschillende leuke acties zoals een gratis box  ( die op de foto ) bij een babykamer of een verzorgingstas bij gepaalde kinderwagens. Kijk snel hier.

Aanbiedingen

Let goed op aanbiedingen , hierop kun je zoveel geld besparen ! Zowel in de dagelijkse dingen als de grotere aankopen. Wij gingen namelijk naar babypark om ons kinderkamertje te bestellen en wat bleek ; er was een speciale actie en we kregen er een box bij ! Dit scheelt al snel best wat geld ! Maar denk ook aan de dagelijkse dingen zoals voeding en luiers. Luiers zijn heel vaak in de aanbieding en dat scheelt veel ! Pas wel op met de aanbiedingen dat je niet teveel koopt, het is namelijk zonde als je kleintje opeens veel groeit en de maat luiers of kleding niet meer past.

001633284_002_210467_708.jpg 

Tip de luiers zijn deze week bij AH in de aanbieding ! Klik hier om te kijken.

Kopen wanneer het nodig is

Niet alles heb je meteen nodig. Wacht met kopen tot het moment daar is , wanneer je alles vooraf gaat kopen blijk je het later misschien niet meer nodig te hebben of gewoon niet mooi/leuk meer te vinden. Denk aan een kinderstoel , die heb je later pas nodig en hoef je dus tijdens de zwangerschap nog niet aan te schaffen. Of wanneer je borstvoeding wil geven kun je beter nog even wachten met een kolf en voedingbh’s in te slaan, er is ook een kans dat het geven van borstvoeding niet lukt. En het is dan zonde als je alles al gekocht hebt, want je krijgt er nooit meer dezelfde prijs voor terug.

Babydoos

Super leuk om uit te pakken tijdens je zwangerschap ; de babydoos. Het fijne is dat in deze dozen vaak hele leuke en handige artikelen zitten die je goed kunt gebruiken wanneer je kleintje er is. Het geeft je vaak ook de kans om artikelen uit te proberen zonder dat je ze zelf hoeft te kopen. Er zijn een aantal verschillende babydozen die je gratis kunt bestellen deze  Ouders van Nu was mijn favoriet , hij zit bomvol super leuke spulletjes !

j12u6e42tpll_PHOTO_M.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s