De 5 leukste zwangerschap & baby apps 

Vandaag in de 5… heb ik de leukste zwangerschap & baby apps voor je op een rijtje gezet. Sommige gevonden, maar een paar ook zelf gebruikt. Leuk en handig ! Welke ga jij zeker downloaden ?

Zwanger en Zo  

Deze app heb ik zelf veel gebruikt tijdens mijn zwangerschap, je kunt per week de ontwikkeling van je kindje volgen. Je vindt er een handige lijst met producten waarbij vermeld wordt welke je wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap. En hij bevat een handige checklist voor je baby-uitzet, vluchtkoffer en kraamweek ! Hier kun je alles stuk voor stuk afvinken.

 

Zwanger en baby app van Ouders van Nu 

Ook in deze app volg je de ontwikkeling van je baby, ook na de geboorte. Je vind in de app leuke artikelen, blogs en video’s voor ( aanstaande ) ouders. En er zit een handige babynamen lijst in. Van informatie tot leuke weetjes  je vindt allemaal terug in deze app ! Zeker een aanrader !

 

Babytracker

Deze app is perfect als je net mama bent geworden. Zelf gebruikte ik hem dagelijks en zelfs meerdere keren per dag. In deze app kan je namelijk alles bijhouden voor je baby. Wanneer was de laatste voeding, en hoeveel was dat ? Hoeveel plas of poepluiers je baby heeft. Maar ook wanneer eventuele medicijnen zijn ingenomen. In een app heb je alle info bij elkaar. Ook heel handig bij het consultatiebureau of de kraamhulp, die stellen namelijk vaak vragen over de voeding of luiers !

 

Tuurlijk schatje, hoe mannen vader worden in 9 maanden

Dit is er een speciaal voor de vaders ! Via deze app worden vaders op een grappige manier door de zwangerschap en voorbereidingen op de baby heen gesleept.

 

Babynamen Nederland

Zijn jullie er nog niet helemaal uit  hoe jullie kindje gaat heten ? Of zijn er nog twijfels ? In deze app vind je de meest populaire, zeldzame of doorsnee babynamen. Ook leuk is de achtergrondinformatie die bij elke naam staat. Leuk om te weten hoeveel kinderen er dezelfde naam hebben gekregen, of waar de naam vandaan komt.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s