Fotoverslag : Weekje Centerparcs

Zoals jullie vast voorbij hebben zien komen waren wij vorige week een weekje weg. Even lekker ertussenuit met z’n drietjes naar Centerparcs Het Heijderbos. Hieronder zie je ons fotoverslag en tips wanneer je met je kleintje weg gaat.

img_8364Inpakken maar ! Wanneer je met een kleintje weggaat zit de hele auto propvol, het was echt passen en meten ! Wat we allemaal meenamen voor Jayden  ? Ik heb een lijstje voor je gemaakt :

 * Setjes kleding met zowel lange als korte mouwen, genoeg vestjes en pyama’s.

* Eten, genoeg potjes Olvarit ( bleek niet nodig maar daarover later meer ), een busje Nutrilon voeding, koekjes, toetjes en diksap. Eigenlijk alles uit Jaydens eetschema.

*Aankleedkussen, badthermometer, hydrofiele doeken, luiers, speelgoed, wipstoeltje, kinderwagen, maxicosi, zwemkleding incl zwemband en Jaydens eigen matrasje. ( en ik vergeet vast nog wat op te schrijven ;))

 

Heerlijk ! We hadden een VIP huisje, dus we waren van alle gemakken voorzien. Het fijne van een huisje met zo’n kleintje vind ik dat je jezelf heel makkelijk terug kan trekken ( doe je op een hotelkamer toch minder makkelijk ) en je alles bij de hand hebt ( denk aan magnetron etc ).

img_8368

We hadden meer dan genoeg eten meegenomen, maar wat bleek dit was eigenlijk niet noodzakelijk ! Bij centerparcs krijg je namelijk wanneer je zelf in een van de restaurants eet gewoon een potje olvarit gratis voor jouw kleintje. Wat een service !

En natuurlijk hebben we zelf ook lekker gegeten, zo fijn als je gewoon kunt aanschuiven ipv te moeten koken 😉 Wat ik ook leuk vond is dat Jayden nu in een kinderstoel kan zitten, veel gezelliger dan in de wagen liggen.

 

Op het heijderbos heb je naast de gewone marketdome ook een jungledome. Super leuk en een grote belevenis voor die kleintjes. Er zijn diertjes, ze kunnen spelen , klimmen en je kunt er met het hele gezin picknicken in de jungle !

Natuurlijk hebben we heerlijk gezwommen. We begonnen met de bekende gele babyfloat daar voelde Jayden zich  niet heel blij in, dus kochten we een nekbandje ( wat hij vorige keer heel fijn vond ) maar hij ging alleen maar bozer kijken. Uiteindelijk kochten we een rode babyswimmer waar hij op zijn buik in ligt en dus lekker kan trappelen, hier was hij wel blij mee !

img_8404

In het zwembad werd ons gevraagd of we mee wilden doen met een leuke fotoshoot, dat hebben we natuurlijk gedaan ! De foto´s zijn super leuk geworden, en ook handig we hadden meteen een leuk cadeau voor mijn oma die jarig was 😉

img_8380

Een fijne extra luxe was dit golfkarretje wat we gehuurd hadden, het was de hele week best koud en regenachtig dus dit was een uitkomst ! Het zijn best stukjes lopen steeds op het park, en nu konden we de kinderwagen achterop leggen en rijden maar !

We hebben lekker een weekje kunnen relaxen, zwemmen , spelen en quality time door kunnen brengen met ons gezinnetje. Het leuke was dat opa en oma ook nog een weekendje kwamen. Dit was gezellig maar ook fijn zo konden zij ook even op Jayden passen zodat willem en ik ook wat tijd samen konden doorbrengen.

Bedankt Centerparcs !

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s