Jay & Jenn mommy event; een geslaagde dag ! 

Afgelopen Zondag 16 Oktober organiseerde ik het eerste Jay & Jenn mommy event ! En wat was het een mooie zonnige en geslaagde dag ! In deze blog lees je er alles over en vind je alle foto’s terug ! 

Jay & Jenn mommy event

Natuurlijk heb ik heel veel foto’s gemaakt op het event ! Vandaar dat ik alles heb samengevat in een leuke photo dairy , en heb jij zelf nog foto’s gemaakt ? Mail ze naar me !

Bij de prachtig bevallen stand stond een speciale massagetafel, namelijk een waar je met je zwangere buik op kan liggen. Hoe fijn is het om tijdens je zwangerschap toch even op je buik te kunnen liggen, en dan ook nog een fijne massage te krijgen ! Er viel ook wat te winnen ! Diegene die kon raden hoeveel muisjes er in de vaas zaten won een massage !

Op de bovenste 2 foto’s zie je het hoekje van LPS-KOM, de allerleukste kinderopvang die er is ( Jayden gaat hier ook naartoe ;)). Hier konden de kindjes heerlijk spelen, of een leuk aandenken maken voor thuis. Op de wijnflessen zat een mooi wit etiket geplakt en daar werd de voetafdruk van de kindjes met verf op gemaakt.

Rechtsonder hebben we de stand van Dragen kun je leren. Sasha heeft aan iedereen laten zien hoe makkelijk en fijn dragen is. Er waren diverse draagzaken te proberen en je kunt ze zelfs huren bij haar !

Bij dees maakte in haar hoekje heel veel prachtige buikschilderingen ! Dees is van 12 tot 17 non-stop bezig geweest, en haar buikschilderingen waren heel populair !

Natuurlijk was er ook van alles te koop ! Vrouwen en shoppen he 😉  Bij de stand van Samen Stijlvol waren de leukste en schatigste baby en kinderartikelen te koop, en hoe handig zijn de draagsjaals die ze verkoopt ?!  En rechts zie je alle fijne spulletjes van Forever, handig om de laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Maar ook voor allerlei andere zalfjes tegen brandwonden etc.

Relax, even de mama’s en mama’s to be in de watten leggen.

Hier word je toch hebberig van ! Daphne van James & Lewis maakt al deze super leuke spulletjes zelf ! Leuke poefjes, mooie tipi tentjes en prachtige verkleedkleding !

Over relax gesproken, in de stoel bij Schoonheidssalon Nikita was er alle kans om heerlijk te relaxen met een hoofdhuidmassage. En ook met al je medische vragen kon je terecht in onze medische hoek. Hier zie je Kinderpraktijk kakelbont en Verloskundigen Boz. Alle vragen werden hier meteen beantwoord ! En natuurlijk mochten meer foto’s van alle prachtige buiken niet ontbreken !

Bovenaan zie je nog een stukje van de kinderhoek van de kinderopvang. En op de middelste foto het hoekje van Baby Gebaren. Hier leer je dat kinderen al op vroege leeftijd, zelfs voor ze kunnen praten, al gebaren aan kunnen leren ! Hoe bijzonder !

Op de onderste foto zie je de fotohoek van Loes Rommens, maar waarom zou je in een hoekje binnen blijven als het zonnetje schijnt en je op een prachtig landgoed zit ? Loes ging dan ook lekker met de mama’s en kindjes naar buiten ! Zelf heb ik ook een fotoshoot laten maken van Jayden en ons gezinnetje samen, ben benieuwd ! Het resultaat zal ik met jullie delen !

Bij binnenkomst was er voor iedereen een goedgevulde goodiebag en natuurlijk mochten beschuit met muisjes niet ontbreken ! En wat zeker ook niet mocht ontbreken , last but not least, de Jay & Jenn stand ! Bovenop de oude waterput hadden wij een super leuk hoekje ingericht !

En een klein kijkje in de goodiebag , wat vonden jullie ?

 

Bedankt

Via deze blog wil ik ook graag iedereen bedanken die aan het event heeft meegewerkt !

Orangerie Mattemburgh voor de prachtige locatie, en de gastvrijheid die ik elke keer weer ervaar ! En mijn vader die de hele aankleding heeft verzorgd en al om 8 uur aan het slepen was met bloembakken ! Natuurlijk Intratuin Halsteren waar we al deze prachtige spullen van mochten lenen ! En alle bedrijven die een bijdrage hebben gedaan voor in de goodiebag ; Bakkerij Bart, VSM, Milestone, BiologiQ, Studio Nouk, Zarqa en Douglas. En bedankt alle standhouders voor het vertrouwen en jullie enthousiasme om deze dag tot een succes te maken ! En ze komen helaas niet voor op de foto’s maar ook bedankt Kappersschool Le Marquis ! Mijn lieve collega’s Marieke en Danielle die op hun vrije zondag kwamen helpen !

En ik wil iedereen bedanken die een kaartje heeft gekocht en het event heeft bezocht ! Bedankt dat jullie er waren en voor jullie enthousiasme. Ik heb alleen maar leuke reacties voorbij zien komen !

Dan kan ik nog maar 1 ding zeggen om deze blog af te sluiten ;

Tot volgend jaar ! 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s