Jay & Jenn mommy event 

Volgende week is het zo ver, het eerste Jay & Jenn mommy event vindt dan plaats bij Orangerie Mattemburgh. In de blog van vandaag vertel ik je alles over dit event, en hoe ik op het idee kwam. 

Event organiseren

Ik was druk bezig met het opzetten en promoten van de blog en webshop, allemaal online. Naast het feit dat ik daarin soms het persoonlijke contact miste, hoorde ik in mijn omgeving steeds vaker mensen jammeren over het feit dat er zo weinig te doen is en alles sluit. Zo kwam ik op het idee om het Jay & Jenn mommy event te organiseren. Iets leuks in de regio ! En dan speciaal voor de zwangere vrouw of de newborn mama met kindjes tot 5 jaar ! Want uit ervaring kan ik zeggen dat er niet iets gelijksoortigs is in de buurt, alle mama en baby beurzen zijn ver weg vaak.

De locatie

De keuze voor een locatie was voor mij snel gemaakt ! Dit moest Orangerie Mattemburgh worden ! Waarom ? Ten eerste omdat dit een prachtige locatie is, mooi gelegen op het landgoed Mattemburgh. In een rustige en relaxte omgeving , precies wat ik nodig had voor mijn event. Ook heb ik hele mooie herinneringen liggen op deze locatie, bijna 2 jaar geleden trouwde we hier en beleefde de mooiste dag van mijn leven. Begin dit jaar vierde we er de geboorte van Jayden met ons kraamfeest. Veel herinneringen, super lieve mensen en een prachtige plek ! Hier moesten we ons event wel organiseren ! Alles is hier altijd tot in de puntjes verzorgd, dat vond ik erg belangrijk om vooraf te weten.

In de watten leggen

Bij het organiseren van het event vond ik het heel belangrijk dat het niet alleen maar van alles te koop is, maar vooral veel te zien, te doen, te proeven en te beleven. En dat is zeker gelukt ! Natuurlijk hebben we een paar verkoophoekjes, want het blijft leuk om al die schattige musthaves voor je kindje te kopen ! Maar er is vooral veel te beleven ! Zo kun je bijvoorbeeld een prachtige buikschildering laten maken op jouw zwangere buik. Maar je word ook helemaal in de watten gelegd met een hoofdhuidmassage, zwangerschapsmassage of een ander kapsel in 10 min ! Want welke mama vind het niet heerlijk om even te relaxen en in de watten gelegd te worden ?!

img_7737

Voor de kindjes

Ook voor de kindjes hebben we een leuk hoekje gereserveerd natuurlijk ! De lieve dames van kinderopvang lps-kom maken een super leuk knutsel en speelhoekje. Hier kan jouw kindje iets leuks knutselen om later mee naar huis te nemen ! Een leuke dag voor moeder en kind !

Informatie

Naast het kopen van musthaves en in de watten leggen van de mama’s vind ik het ook belangrijk dat er informatie is. Informatie over zwanger zijn en jouw kindje. Daarom zullen de verloskundige Boz aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden. In een huiskamerachtige setting kun jij op een laagdrempelige manier al jouw vragen stellen ! Want soms heb je gewoon kleine vragen die je graag beantwoord wil hebben, maar is de drempel om een afspraak te maken te groot. Al deze vragen stel je hier ! En voor alle vragen over je kindje kun je terecht bij Kinderpraktijk Kakelbont, zij zijn gespecialiseerd in fysio, ergo , logo en osteopathie voor kinderen !

Elkaar versterken

In de organisatie vond ik het heel belangrijk dat alle ondernemers en bedrijven die meedoen elkaar versterken. Er komt dus 1 kapsalon en 1 snoepwinkel. Zo krijg je een leuke samenwerking met mensen die elkaar versterken en niet concurreren. Het is natuurlijk niet leuk wanneer de ene daar staat met slabbetjes van €5 en er tegenover iemand met slabbetjes van € 3,- , dan komt er een strijd en dat komt naar mij idee de sfeer niet ten goede. Op deze manier supporten we elkaar allemaal.

Kost dat ?

Vaak vind ik bij dit soort events dat je best een pittige entreeprijs betaald en weinig inclusief is. Dit vond ik bij mijn event dus heel belangrijk. Ik heb daarom gekozen voor een entreeprijs van € 2,50 , dit is voor iedereen een mooie prijs. En het aller belangrijkste ; alles behalve de fotoshoot is inclusief in deze prijs ! De buikschildering, de massages en de kapper , het hoort er allemaal bij ! En het leuke van de minishoot is dat je de € 7,- die je hiervoor betaald, later in foto’s mag uitzoeken ! Je hebt dus een super leuke dag, bomvol activiteiten en geen onverwachte of bijkomende kosten !

Goodiebag

En wat is er leuker om na dit leuke event nog even thuis na te genieten ? Ik ben druk bezig met het maken van de goodiebags en ik kan je verklappen er zitten nu al super leuke goodies in en ter waarde van € 30,- ! En dan komen daar zelfs nog meer goodies bij !

Praktische info

Datum : zondag 16 Oktober

Locatie : Orangerie Mattemburgh

Tijd : 12.00 – 17.00

Entreeprijs : € 2,50 , kinderen tm 5 jaar zijn gratis

Voor meer info en om je tickets te bestellen ga je snel naar de Jay & Jenn shop ! 

Tickets dienen vooraf besteld te worden.

Tot op het mommy event !

Een reactie op “Jay & Jenn mommy event 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s