Photo diary : eerste weekmenu 

Vorige week mocht Jayden voor het eerst in de middag en avond een fles laten vallen, en een heerlijk hapje gaan eten. Dit was nog even wennen natuurlijk, maar al snel had hij zijn mond open voor het volgende hapje en waren de potjes zo leeg ! In deze photo diary Jayden’s eerste week menu !

Deze week zijn we voor het eerst met de bekende olvarit potjes begonnen. In de afgelopen maand zijn we al begonnen met proeven van de kleinere potjes, dus hij was al wat gewend. Vanaf deze week hebben we de fles van 12 uur laten vallen voor een lekker fruithapje en de fles van 6 uur voor een groenten/rijst/aardappel/vlees hapje. In de photo diary hieronder zie je het eerste weekmenu van Jayden.

Maandag

Dinsdag

 

      

 

Woensdag

 

      

Donderdag

 

     

 

En zoals je ziet eindigt het eten niet alleen in Jayden’s mond, maar zit het overal !

Vrijdag

 

   

En ik kan je aan het einde van de week zeggen ; hij is een goede eter ! Zijn mondje gaat al open als hij een nieuw hapje wil, en het hele potje gaat leeg ! Hij lust alles wel en heeft geen speciale voorkeur. Ik probeer ook zoveel mogelijk af te wisselen zodat hij alle smaken leert kennen. Zelf geloof ik dat de basis van het proeven, proberen en dingen lusten nu al begint. Dus we proberen gewoon alles !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s