Verhuizen of Baby ?

Op onze huwelijksreis naar Bali begonnen we erover na te denken. Gaan we gelijk stoppen met de pil en aan een baby beginnen ? Maar we hebben maar 1 slaapkamer. Dus gaan we eerst verhuizen of toch niet ? 

Verhuizen 

We hadden het al langer over verhuizen. We wonen nu heel fijn in een leuk appartement met een eigen parkeerplaats en een grote tuin. Lekker rustig in een doodlopende straat. Maar dit leuke plekje heeft 1 slaapkamer. 

Je huis verkopen, een ander huis zoeken en verhuizen neemt ook tijd in beslag. En veel tijd wanneer het niet snel verkoopt of je niet snel kan verhuizen. Wat voor mij vanaf het begin vaststond is dat ik niet met een dikke 9 maanden buik wilde verhuizen. Niet inpakken , slepen en sjouwen. Maar ook niet de stress van het verhuizen. 

Baby 

De keuze was dan ook snel duidelijk dat we eerst een baby wilde voordat we zouden gaan verhuizen. Want als je hiermee moet wachten tot je eenmaal verhuisd bent , dat duurde ons te lang ! En een baby erbij in ons appartement ging zeker wel lukken !

Baby op de slaapkamer 

Dat Jayden op onze slaapkamer slaapt vinden wij eigenlijk alleen maar prettig. We kunnen hem goed in de gaten houden, en makkelijk uit zijn bedje halen wanneer er iets is. En natuurlijk heel makkelijk lekker tussen ons in leggen ! Ook wanneer hij nog een flesje in de nacht kreeg vond ik het super fijn dat ik niet helemaal uit bed hoefde, maar hem met 2 stappen bij me had.  Het gevoel dat we minder privacy hebben heb ik helemaal niet. Hij slaapt bijna altijd in zijn eigen bedje dus dan hebben papa en mama het grote bed voor zichzelf 😉 

Tv omhoog en ons dressoir de deur uit en we hadden een mooi hoekje voor Jayden. Onze slaapkamer is nu een mooie mix tussen ouder en babykamer ! 

Tips & tricks 

Ik geef toe ; je word steeds creatiever met ruimte. Maar ik kwam ook tot de conclusie dat we eigenlijk zoveel spullen hebben die ook best weggegooid konden worden ! Dat hebben we dan ook eerst gedaan ! In de keuken werd een plank leeggemaakt door verschillende nutteloze apparaten en handigheidjes weg te gooien. En in het dressoir dat eerst in onze slaapkamer stond bleek ook wel veel te zitten wat weg kon ! 

Nadat al die ruimte gemaakt was gingen we op pad om een mooi ‘kinderkamertje’ te kopen. We hebben gekozen voor een ledikantje en een commode. En een kledingkast bleek uiteindelijk ook niet onmisbaar. Alles past namelijk makkelijk in onze commode. Kies daarom wel voor een commode met handige lades en genoeg ruimte voor alles, dan kun je best zonder kledingkast. Meet van te voren hoeveel ruimte je hebt, en ga gewapend met de rolmaat richting babyzaak ! Er zijn zoveel oplossingen om extra ruimte te creëren.  

Boven deze commode hebben we 2 leuke plankjes opgehangen met mandjes erop, hierin kunnen we ook nog veel kwijt. Handig en ziet er leuk uit ! Ook op instagram en pinterest vind je super veel leuke inspiratie !

FullSizeRender (6)

Mijn advies is dan ook ; ga creatief om met je ruimte ! Er is veel mogelijk en overal is een oplossing voor ! En laat minder ruimte jullie kinderwens niet in de weg staan ! 

Enne nu Jayden bijna 6 maanden is zijn we wel het verhuisplan weer aan het oppakken. Het huis staat nog niet te koop, maar zoek je nog een super leuk appartement incl. grote tuin en eigen parkeerplaats. Nieuwe badkamer ,extra opbergruimte en natuurlijk genoeg plaats voor een baby ? Dan hoor ik het graag 😉 Wanneer het te koop staat zal ik dit uiteraard met jullie delen !

3 reacties op ‘Verhuizen of Baby ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s