Baby & Kinder apps

Baby & kinder apps. Kan heel handig zijn wanneer je kindje even bezig gehouden moet worden. Of wanneer je onderweg bent of op vakantie gaat. Daarnaast kan ook heel leerzaam zijn ! Ik heb de leukste gratis apps voor kindjes t/m 5 jaar op een rij gezet voor je. 

 

Baby chords – Leeftijd vanaf 0 jaar – Lite versie is gratis.

Met deze app leert je kindje al vroeg muziek maken. Waar hij ook drukt er komt muziek uit ! Heel kleurrijk waardoor het heel aantrekkelijk word voor je baby om op te klikken. In de gratis versie kun je alleen de piano gebruiken, en met in app aankopen koop je meer instrumenten. 

7

Pret voor peuters – Leeftijd 4+ – Lite versie gratis, alle categorieën ontgrendelen kost € 2,99 

Met dit spelletje leert je kindje geluiden bij de plaatjes. In de gratis versie kun je alleen de categorie dieren gebruiken. Wanneer je kindje op het plaatje van het dier klikt hoort hij het geluid bij dit dier. Na betaling worden ook de andere categorieën beschikbaar zoals kleding. Leerzaam op een speelse manier! 

 6

 

Farmpuzzle – 1 tm 5 jaar – Gratis

Met deze app puzzelt je kindje erop los. Je kunt kiezen uit verschillende puzzels met 12,24 of 35 stukjes. Het puzzelen is erg goed voor de hand- oog coördinatie van je kindje. 

 5

 

Peppa paintbox – 0 tm 5 jaar – Gratis

In deze app leert jou kindje schilderen met Peppa of George. Je begint met een leeg doek en hierop kan je kindje zijn eigen kunstwerk maken. Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren verf, plaatjes en effecten. Heerlijk samen schilderen zonder dat het een kliederboel wordt ! 

 4

 

LEGO trains – 1,5 tm 5 jaar – Gratis 

Super leuke en kleurrijke app waarin jou kindje de rol van machinist op zich neemt. Hij rijd met de trein en krijgt verschillende makkelijke opdrachten zoals het laden van de trein met verschillende voorraden.

 3

 

We hebben er een geitje bij – leeftijd 4+ – Gratis 

In deze app, ingesproken door Georgina Verbaan, vind je verschillende leuke spelletjes met dieren. Speel bijvoorbeeld zoek dezelfde, leuk en leerzaam want alle dieren worden benoemd. Maar je kindje kan ook rustig naar een vertelverhaaltje luisteren.  

 2

 

Kinderliedjes – alle leeftijden – € 1,99

Met deze app zingt je kleintje alle bekende Nederlandse kinderliedjes zo mee ! 

1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s